Actueel

Hier vindt u de laatste berichten van onze Facebook-pagina.

Afgelopen vrijdag is onze collega Ivette getrouwd. Zijn ze niet prachtig? We wensen hen veel geluk samen!

afbeelding

Shezaf was er bij...

Vandaag bij het pinksterfeest een mooie shezaf kindertent. Ballonnenclown, leuke oud Hollandse spelletjes en gratis schminken. Druk en heel gezellig. Met dank aan onze eigen medewerkers en vrijwilligers van het pinksterfeest.

afbeelding

Bevrijdingsdag! De optocht kwam langs de Prinsenark en de kinderen keken hun ogen uit. Erg indrukwekkend!

afbeelding

Shezaf steunt een kinderdagverblijf in Zuid-Afrika waar 70 kinderen van 0 tot 6 jaar worden opgevangen. De leefsituatie waar deze kinderen in verbleven was erg slecht. Inmiddels is de huisvesting verbeterd met onder andere goed sanitaire voorzieningen. Mede dankzij onze bijdrage is er nu ook een goede koelvriezer en krijgen de kinderen een warme maaltijd per dag.

afbeelding

Waar horen de dieren thuis: het gras, de lucht of in het water? #VVE #spelenderwijsleren #lenteenboerderij

afbeelding

De campagne van VeiligheidNL sluit mooi aan bij het thema van de #workshopvoorouders op 5 april @Haasbeekcentrum! #risico #veiligheid https://t.co/ISEKQHkmc1

Vanmorgen zijn de oudste peuters van de Regenboog met de pedagogisch medewerkers naar de geitenboerderij 't Geertje gegaan. Zoals u op de foto's wel kunt zien was het erg leuk!

afbeelding

Woensdagavond 5 april is er een gratis workshop voor ouders van jonge kinderen met een zeer interessant thema. Iedereen is welkom! (Dus ook ouders die geen klant zijn van Shezaf)

afbeelding

Gisteren kregen wij als verrassing de 'Passend Kinderdagverblijf Pluim' uitgereikt van tevreden ouders in het kader van #wereldownsyndroomdag. "De basis van een inclusieve maatschappij begint op de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en het basis- en vervolgonderwijs. Dit kinderdagverblijf draag daar aan bij."

afbeelding