Actueel

Hier vindt u de laatste berichten van onze Facebook-pagina.

Open dag bij Basisschool De Windroos en wij zijn er bij. Tussen 13:00 en 15:00 bent u van harte welkom om te komen kijken op deze school en natuurlijk onze peuteropvang Het Kompas!

afbeelding

Wij wensen u fijne feestdagen en een heel mooi 2018! Wie heeft deze video al op de digitale reclameborden gezien?

Onze BSO is vandaag de hele dag open!

Wie ziet welke locatie nu in dit pand zit? #uitdeoudedoos

afbeelding

Het was weer reuze gezellig op het Sintfeest bij Shezaf vandaag!

afbeelding

Wij kijken terug op een gezellige jaarmarkt, u ook? Deze keer met (naast onze kraam) twee meetingpoints voor vermiste kinderen. Maar goed ook, want we moesten 6 keer in actie komen omdat er een kindje was vermist. Gelukkig zijn in alle keren ouder en kind weer herenigd. Het grootste compliment was toch wel dat een meisje van twee eerst heel verdrietig was en het later zo gezellig vond met de pedagogisch medewerker dat toen mama er was ze graag nog wel even wilde blijven...

afbeelding

Deze week heeft Shezaf twee nieuwe locaties geopend: peuteropvanglocatie het Kompas (gevestigd in basisschool De Windroos) en BSO-locatie De Schatkaart. Volgende week volgen foto's om u een impressie te geven van De Schatkaart. Bij deze foto's van Het Kompas: Een mooi plein om te spelen, zoals vanouds gezellig in de kring en een heuse gymzaal tot onze beschikking! Wij zijn blij met de samenwerking met De Windroos.

afbeelding

Een leuk experiment van de BBC!

Vandaag werd Suzanne in het zonnetje gezet. Al 12,5 jaar directeur bij Shezaf, dat is wel een feestje waard toch?

afbeelding

Tadaa! Gisteren is onze Stint geleverd! De medewerkers kregen meteen instructie en rijles en de kinderen hebben al een proefrit gemaakt. Ze vonden het 'Vet cool'... 😊 De Stint is een elektrische bakfiets, in de vakantie kan hij gebruikt worden voor uitstapjes en na de zomervakantie wordt de Stint gebruikt voor onze nieuwe BSO-locatie De Schatkaart.

afbeelding