Pakketten & tarieven BSO

Voor de buitenschoolse opvang kunt u kiezen uit onderstaande pakketten. U heeft bovendien de mogelijkheid om pakketten te combineren. Komt ons aanbod niet overeen met uw specifieke wensen, neem dan contact met ons op via (0172) 234 254 of via onze contactpagina. Er zijn veel mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Een proefberekening kunt u maken met onze kostenberekenaar. De prijzen in onderstaande tabel zijn bruto. Om te berekenen wat u van de Belastingdienst terugkrijgt kunt u hier terecht.

prijstabel BSO (2018)
prijstabel BSO (2018)

Bovenstaande tarieven zijn bruto bedragen. U betaalt hiervan zelf een gedeelte en u kunt via www.toeslagen.nl bij de Belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Extra informatie

  • De uren per maand en het maandtarief zijn berekend op één dag opvang per week.
  • Bij de berekeningen van het flexibele pakket is uitgegaan van het minimaal aantal uren. U kunt deze uren uitbreiden tegen het uurtarief van het door u gekozen pakket.
  • De kinderen die de BSO bezoeken worden door de medewerkers lopend van de omliggende scholen gehaald. Scholen op de looproute zijn CBS De Tamboerijn, PCB Samen op Weg, PCB Groen van Prinsterer en Rehoboth.
  • Taxivervoer van school naar de opvanglocatie kan als optie worden meegenomen in een door u gekozen pakket. Er geldt dan een toeslag van 5%. Shezaf regelt voor u het taxivervoer bij een erkend taxibedrijf.
  • Afnemen van incidentele opvang zonder pakket is mogelijk tegen een uurtarief van €7,62.
  • Wij verwijzen u naar de Algemene en Aanvullende Voorwaarden van Shezaf, deze kunt u terug vinden op onze website.