De organisatie

Shezaf is een kleinschalige, persoonlijke en flexibele kinderopvang van Alphen aan den Rijn en al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. In die periode is Shezaf uitgegroeid tot een moderne kinderopvang met mooie panden en uitdagende buitenspeelplaatsen. Anno 2014 beschikt Shezaf over drie locaties in Alphen aan den Rijn, waarvan twee kinderdagverblijven en één BSO. En vanaf 2016 maakt ook peuteropvang deel uit van het aanbod.

Shezaf is een stichting en heeft daarom een bestuur. Het bestuur staat bovenaan de organisatie. De dagelijks leiding berust bij directeur Suzanne Braat-Gijsbers.

Door onze kleinschalige opzet is het contact persoonlijk en kunnen wij goed inspelen op de individuele behoefte van kinderen en ouders. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze organisatie heeft een christelijke signatuur. Wederzijdse aandacht en respect staan voorop. Wij benaderen ieder kind als een individu met unieke eigenschappen, talenten en mogelijkheden. Wij bieden ieder kind een omgeving waarin het zich positief benaderd voelt en gestimuleerd wordt in zijn ontwikkeling.

“Samen groeien”. Die twee woorden vatten de filosofie samen die we bij Shezaf koesteren. Op deze website leest u hoe we daar vorm aan geven.