Werken bij Shezaf

Als pedagogisch medewerker bij Shezaf maak je deel uit van een professioneel en gezellig team, dat kinderen goede zorg en begeleiding biedt in een veilige en kindvriendelijke omgeving.

Wat verwachten wij van u?

Werknemers van Shezaf hebben de opleiding MBO-SPW (kwalificatieniveau 4), of een verwante (door CAO Kinderopvang erkende) opleiding afgerond. Onze voorkeur gaat uit naar mensen met ervaring. Verder stellen we het op prijs als u affiniteit heeft met de christelijke identiteit, flexibel inzetbaar bent, over goede sociale vaardigheden beschikt, en een verzorgd uiterlijk hebt.

Wat kunt u van Shezaf verwachten?

  • Betaling volgens CAO Kinderopvang.
  • Werk in een zelfstandige functie, waarbij het nemen van eigen initiatief wordt gewaardeerd.
  • De eventuele mogelijkheid van een combinatiefunctie inval- en vaste pedagogisch medewerker.

Vacatures

Op dit moment zijn we hard op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor onze Peuteropvang. Werkdagen op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Tijdens de schoolvakanties ben je vrij. Ervaring is een pré. We kijken uit naar je sollicitatie!

solliciteren

Solliciteren

U kunt uw sollicitatiebrief per e-mail versturen, ter attentie van mevrouw M. de Looff of mevrouw S. Braat-Gijsbers.

Vermeld daarin in elk geval uw volledige naam en adres, leeftijd, genoten opleiding en werkervaring, uw motivatie om bij Shezaf te komen werken, alsmede het aantal uren waarop u beschikbaar bent.

Solliciteer per mail
stage

Stage bij Shezaf

Shezaf biedt leerzame en leuke stageplaatsen, bedoeld voor studenten die kennis willen maken met het beroepsveld, en werkervaring willen opdoen. Lijkt het je leuk om bij Shezaf stage te lopen, mail ons dan je CV.

Mail ons